četvrtak, 26. siječnja 2012.

.naLa

Lana i Tisa su se prošle godine svjetski naradile. Njihove torbe su bile nevjerojatno tražene diljem Lijepe naše. Cure su, čini se, pronašle formulu. Kako sam ja veliki fan i ponosna vlasnica čak 4 .naLice odlučila sam ih pitati u čemu je tajna.




Kada se rodila ideja o izradi torbica?
Obje oduvijek volimo nositi pismo torbice, ali nismo uspijevale naći idealne... bile su premale, prevelike, prešarene... Spontano se, prije dvije godine, razvila ideja o izradi jednostavnih i praktičnih pismo torbica za kakvima smo tragale. U početku smo torbice radile za sebe, a zbog odličnih reakcija odlučile smo se i za prodaju.

Jednostavan dizajn, odabir boja i praktičnost su se pokazali kao savršen spoj i nešto što je očaralo djevojke. Jeste li očekivale toliki interes?
S obzirom da je ideja nastala spontano i neopterećena budućnošću, jako brz i veliki porast interasa nas je iznenadio i razveselio. S druge strane iza svakog uspijeha, pa tako i našega, stoji puno rada, pokušaja i pogrešaka, vremena, truda, ali prije svega entuzijazam oko proizvoda.

Svaki vaš lookbook iznova oduševi. Tko vam osmišljava vizualu?
Hvala na komplimentima :). Sve radimo nas dvije, od osmišljavanja i fotkanja kolekcija do lookbookova i cjelokupnog dizajna stranice. Obje jako volimo modu, i dio posla koji nas najviše veseli je kreativno osmišljavanje branda, novih modela i editorijala, ali i kombinacija uz koje ćemo nositi svoje .naLice.

Gdje vidite .naLa torbice u budućnosti i u kojem pravcu se namjeravate razvijati?
.naLice su projekt u kojem smo puno naučile, ali smo se i emotivno vezale za naš brend. Definitivno i njegov uspijeh i naš rad su nam veliko veselje, te dokle god je to tako ćemo se njime baviti. S nekim novim idejama i inspracijama ćemo sigurno mjenjati i nadograđivati naš projekt, kao što je to bilo i do sada.













Love,

A

p.s. slike su preuzete sa stranice http://nala-torbice.blogspot.com/

Broj komentara: 11:

  1. obožavam njihove torbice, stvarno su divne <3

    OdgovoriIzbriši
  2. jooj, te torbice su mi predivne! a tvoj styling na 2.slici savršen i odavno zalijepljen u moju bilježnicu inspiracije! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Torbice su mrak! Odlično si ih uklopila u svoj stil, kojeg obožavamo!!! Baš nam je drago što imaš svoj blog, pa ga možemo tu i tamo škicnut za malo inspiracije... Definitivno te pratimo i bilo bi nam jako drago kada bi bacila oko na naš mali blogić... čini se da imamo sličnu životnu filozofiju... ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. HI!! You have a great blog!! I follow you!! Please, follow me too!!
    Kisses from spain!!
    www.atacadas.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post!

    Tako mi je drago da imaš blog,obožavam tvoj stil.Pratimo se?

    http://featuringfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. bok, hvala ti puno! :) naravno da se pratimo :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Super članak i naravno odlične torbe, kao i uvijek.

    OdgovoriIzbriši