četvrtak, 19. srpnja 2012.

eNVy room vjenčanice by Šime Eškinja

Dragi Šime je opet odradio posao za čistu peticu, ali isto tako su i Vjeko i Nikica. Ne znam kako vi, ali ja sam zaljubljena u ovu kampanju.„Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno - bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu eNVy room weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili.“, kažu dečki.Dok Pamela Elekeš potpisuje šminku, za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz Talia models-a Ester Berišić i Ema Krot."Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela Eme i Ester, naravno i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama. Kako se snimanje  odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve  je prošlo izrazito lako.“, ističu Nikica i Vjeko.

eNVy room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najmova vjenčanica na domaćem tržištu.   
Kolekcija se može pogledati uz prethodnu rezervaciju termina u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Sve dataljnije informacije mogu se dobiti i putem eNVy room web i facebook stranice. http://www.facebook.com/eNVyroom.hr

Love, A

1 komentar:

  1. Predivna je kampanja, jedna od najljepših s vjenčanicama koje sam vidjela! Imaš pravo, čovjek ne može biti NE zaljubljen u ovu kampanju :)
    Dora

    OdgovoriIzbriši