ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

Summer mix




Apivita - Radiance Serum za lice (odlična stvar ako želite licu podariti svježinu i sjaj)
dr.Hauschka - Tonik za lice (osvježava, obnavlja i njeguje)


Apivita - Wine Elixir ( rješava bore oko očiju te služi kao krema za usne, 2u1)

Hawaiian Tropic - Face Lotion Sunscreen (najbolja krema za lice u borbi protiv štetnih zraka sunca, a i miriše božanstveno)

Durance - Krema za ruke (ovo mi je jedan od njihovih najbolji proizvoda. odlično je što traje i traje, a verbena njeguje i miriše najbolje na svijetu)

Apivita - Body Energy kupka za tijelo (naranča i đumbir u jednom, na koži, ne može bolje. savršeno za vrućih ljetnih dana jer osvježava i njeguje)

Durance - Body lotion (ovo je najnježniji, najmirišljaviji, jednostavno najbolji losion za tijelo u ljetnim mjesecima. ja ga već koristim i ne mogu zamisliti ljeto bez njega)

Apivita - Intimate (vrhunska intimna njega. meni najbolja do sad, toplo preporučujem!)

Hawaiian Tropic - Sunscreen Body Lotion (proizvod koji je, već godinama, neizostavni dio ljetnje njege. miriše najfinije na svijetu i snažno štiti kožu)

xx, A

1 komentar:

  1. Super izbor, zbilja svi lagani proizvodi, nježni i osvježavajući. Baš za ljeto!
    Ja bih od ponuđenog najradije probala Apivitin radiance serum za lice, imam 25 godina i još nemam nitijedan serum. Stvarno bih trebala početi koristiti serume jer osjećam da su mi se krenule raditi bore i da mi treba dodatna njega, koža mi baš gubi sjaj i elastičnost.
    Joj, ne mogu vjerovati da će ljeto još malo doći...kako je vrijeme brzo prošlo!
    :)

    OdgovoriIzbriši