- jedna manja tikvica
- paket shi take gljiva
- 2 mlada luka
- malo češnjaka
- 2 nasjeckane mrkve
- rezanci za wok koji se ne trebaju kuhati
- maslinovo ulje
- slatko ljuti umak
- sol, papar
Zagrijemo maslinovo ulje u woku ili tavi, dodamo nasjeckani luk i češnjak, te tikvice. Promiješamo. Nakon 2-3 minute dodamo gljive i mrkvu, te sve skupa promiješamo. Nakon 3-4 min dodamo slatko ljuti umak i podlijemo s vodom ukoliko je potrebno, odmah zatim dodamo i wok rezance te sve skupa dobro promiješamo dok se sve ne prožme, cca 2-3 minute koliko je rezancima dovoljno da se skuhaju u šugu od povrća.
U slast, A
super izgleda! gdje nabavljaš te rezance koji se ne trebaju kuhati?!
OdgovoriIzbrišiI ukusno je jako. Imaš ih za kupiti u Intersparu na odjelu za egzotična jela - meksička, azijska kuhinja itd. Ne znam točno kako se zovu, provjerim kad dođem doma pa javim!
OdgovoriIzbriši