četvrtak, 24. siječnja 2013.

Skaut.Prolazna.

Moj najdraži, bez pretjerivanja i potpuno subjektivno:), bend Skaut je izbacio novi spot za pjesmu "Prolazna" koja se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu "Blefer". Malo sam i ja nešto glumatala u spotu, a zapravo nisam ni trebala glumiti. Bilo je i više nego lako.


 "Prolazna nam je jako draga stvar, a posvećena je svim bivšim curama, kažu dečki."

Spot je nastao na par lokacija u Zagrebu po veeelikoj hladnoći, ali uz dobru ekipu i par kapljica medice dalo se izdržati. Meni, a i dečkima se jako sviđa rezultat, nadam se da će i vama! :)


Režija: Ivan Veljača
Kamera: Igor Raguž, Vedran Tomac
Montaža: Igor Raguž
SmartCube Productions

"Blefer" možete potražiti u svim CD shopovima diljem Hrvatske u izdanju Croatia Records.



Love & Peace, A

ponedjeljak, 21. siječnja 2013.

Juha + Quiche


Ako želite lagani i zdravi obrok, ova kombinacija je pun pogodak! Quiche možete pripremiti na bezbroj načina, dodavajući razne dodatke, a juha od celera i krumpira se jednostavno priprema i odličan je izvor vitamina C i vlakana.

Juha od celera i krumpira 

Sastojci:
  • 1/2 kg celera
  • 2 manja krumpira
  • sol, papar
  • maslinovo ulje
Celer i krumpir narezan na kockice stavimo kuhati u blago posoljenoj vodi u koji ulijemo malo maslinovog ulja. Kuhamo dok ne omekša. Kad su celer i krumpir skuhani procijedimo dio vode, te ostavimo otprilike pola vode u kojoj se kuhalo, zatim sve smiksamo sa štapnim mikserom. Kada smo dobili glatku smjesu (ako vam je pregusta dodajte još vode) dodamo po želji soli, papra i maslinovog ulja.


Quiche s tikvicama, paprikom i pancetom

Tijesto:
  • 250g glatkog pšeničnog brašna, 100g integralnog brašna
  •  120g maslaca
  • 1 jaje
  • sol
  • 1 žlica kiselog vrhnja
Nadjev:
  • 2 tikvice
  • 250g gljiva po izboru
  • 1 crvena paprika
  • 3 jaja
  • 1 kiselo vrhnje
  • 250g svježeg sira
  • sol, papar

Umijesite tijesto za slane pite i stavite u hladnjak da odstoji cca 30min. Za to vrijeme umiješate jaja, kiselo vrhnje, svježi sir, sol i papar. Narežite tikvice i gljive na tanke ploške, a papriku na trake. Razvaljajte tijesto i položite u pleh za pečenje koji ste prethodno namazili maslacem, te posložite tikvice, gljive i papriku, pa sve to prelijte sa nadjevom (3 jaja+kiselo vrhnje+svježi sir+sol, papar). Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C cca 40min.






Dobar tek, A

petak, 18. siječnja 2013.

eNVy room kolekcija vjenčanica - za past u nesvijest!


 Ne znam jeste li već vidjeli, ali hrvatski modni brend eNVy room je izbacio novu kolekciju vjenčanica. Toliko su lijepe, ženstvene i romantične da ne mogu prestati buljiti u njih. 
Uvijek odlični Šime Eškinja je jako lijepo dočarao ono što su dečki kreirali, a i prekrasna Ana Maria Cajner te glumac Rade Radolović su doprinijeli cijeloj atmosferi old school fotografije.




 Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost.




„Atmosfera na snimanju je bila opuštena, ali i urnebesna.
Sa Šimom smo već do sada radili nekoliko puta s odličanim rezultatima, pa smo i ovaj put željeli njegov rukopis i senzibilitet na našoj kampanji.", kažu dečki. 




Za božanstveni make up je zaslužna Sanja Agić, stajling je odradila Ana Krpan, a kosu Draška Topić i Irena Ružić. Za retro scenografiju je poslužio čaroban ambijent hotela Esplanade.




Love, A

p.s. baš dobro da se udajem ove godine ;)