utorak, 20. ožujka 2012.

Tamara Bombardelli


Prvi put sam čula za Tamaru na prošlom Cro-a-porter-u i poprilično se oduševila. Tamara radi pročišćene, minimalističke i baš po mom guštu stvari. Njezini ruksaci su nešto savršeno. Cura iz Splita, s adresama u Londonu i Milanu, koju "ne drži mjesto", jako otvorena, ali i samozatajna, trenutno boravi u Zagrebu i pitanje je vremena koliko će se kod nas zadržati. Ja se nadam što duže da nas može i dalje uveseljavati sa svojim kreacijama.



Prošli Cro-a-porter Tamara je surađivala sa dizajnericom Viktorijom Vržesnevskajom koja stoji iza snažnog i postojanog brenda Madam Demode, a uspješna suradnja se nastavlja. 





„Kolekcija koju ćemo vidjeti primarno je osmišljena za Berlin Fashion Week, ali zahvaljujući našoj kreativnoj prirodi koja nužno zahtjeva sitnu dozu zakašnjenja, hrvatska publika će je imati priliku premijerno pogledati.“, objašnjavaju dizajnerice. 


Kolekciju su nazvale „113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja“, a ovo ime koje na izgled nema veze s modom zapravo odaje količinu i vrstu materijala koje su koristile. I to je sve što za sada žele odati o novoj kolekciji! „Dugo smo razmišljale kako nazvati kolekciju, a ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa, osim što zahtjeva subjektivnu interpretaciju, mnogo mašte i slobodnog prostora.“, kažu Viktorija i Tamara.





Zanimljiv duo Tamara i Viktorija sutra predstavljaju svoju kolekciju u Laubi na devetnaestom Cro-a-porteru u 19sati. Vidimo se tamo! :)


Love, A

p.s. više o onom što Tamara radi pronađite ovdje: http://www.facebook.com/pages/tamara-bombardelli/264710973566004, a showroom se nalazi u Radićevoj 21 u Zagrebu.

foto: privatno vlasništvo

2 komentara: