ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

BomBona Kečkica


Kad je nešto dobro, kvalitetno i maštovito onda o tome svi počnu pisati, najčešće svi u isto vrijeme:). Drago mi je da je tako, eh da se barem više piše o ovakvim pojedincima!

S mladom vizažisticom i umjetnicom Mirtom Pejić aka BomBona Kečkica se poznajem dugi niz godina kroz posao, ali tek nedavno sam imala priliku zaviriti u čaroban svijet BomBone Kečkice koja stvara toliko lijepe stvari da ne možete očima vjerovati, no uvjerit ćete se i sami, o čemu pričam, kroz fotke.

"Uspavane frajlice" - drvene ploče, akril

Skulpture od recikliranih materijala - stare boce, cigle...

Pločice po narudžbi :)


Prva, još nedovršena, "Afrika" od pet
Ona je zaigrana, vesela, uvijek pozitivna, voli eksperimentirati, znatiželjna je i nevjerojatno kreativna. Trenutno radi na pomaknutom triptihu gdje glavne uloge imaju Gospa, glava jelena i flamingo sa prepoznatljivim BomBona Kečkica elementima, kao što su mašnice, cup cakes i donuts, također restaurira stari odbačeni namještaj, te crta grafite i slika najluđe slike koje možete zamisliti..






Iako Bombona već dugi niz godina stvara lijepe stvari, tek od nedavno ima i svoj mali raj - zasigurno najljepši atelje u čitavom Zagrebu, s pogledom na grad obojan bojama zalazećeg sunca.


"bor"


Puna je planova, ideja i želja. Jedva čekam da sve te ideje ugledaju svjetlo dana i da svi uživamo u njima! Ja sam već pronašla mjesto u stanu koje čuvam za BomBona Kečkica umjetninu:).








Love, A


p.s. sve informacije vezane za BomBonu Kečkicu i njezin rad možete pronaći ovdje http://www.facebook.com/pages/Atelje-BomBona-Ke%C4%8Dkica-/208800469156896

Broj komentara: 7:

  1. super je! ja bi rogove s masnicama! :) sve odlicno izgleda, a u atelje bi joj se uselila :)
    bas si me sad pogurala da se bacim malo na crtanje danas, nisam dugo! :*

    inwithdnew.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskreno, ne znam šta izgleda bolje,
    njezini radovi ili njezin umjetnički prostor.
    Jako mi se sviđa, odiše autentičnošću.♥
    xo, Helen

    OdgovoriIzbriši
  3. super radovi, pogotovo uspavane frajlice... me like! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. da, divno je sve! u atelje sam se zaljubila, ono, mogla bih se odmah sad useliti tamo :)

    OdgovoriIzbriši