petak, 25. svibnja 2012.

Ludilo djevojačke večeri




Nedavno sam s prijateljicama sudjelovala u organiziranju djevojačke večeri. Kako s nama ženama sve mora biti "malo" komplicirano tako je bilo i s ovim. Naime, svaka od nas je imala svoje zamisli, prohtjeve, ideje, savršeni plan i naravno, svaka različit! Trebalo je pronaći idealnu lokaciju, zatim limuzina, da ili ne, striper da ili ne, razni rekviziti, vino ili šampanjac bile su vječne dvojbe. Potrebni su nadljudski napori za uskladiti 7 žena! Nakon mjesec-dva raspravljanja, natezanja, predlaganja, umalo i par svađica, odlučišmo da izaberemo mjesto koje naša draga prijateljica, koja će vrlo skoro izreći sudbonosno  DA, najviše voli i gdje se osjeća najbolje. Tako su se mnoge strasti smirile, razne ideje pale u vodu, ali odluka je konačno donešena. Kako god okrenete bit djevojačke je da se pošteno zabavite s vašim curama i idućeg dana pola toga ne sjećate, jel. ;)







Dobro dođu i neki korisni sajtovi sa raznim savjetima, idejama, ali i web shop na kojem možete naručiti svu moguću rekvizitu koja će dodatno začiniti atmosferu.

Evo par pojaseva za spašavanje, nama je pomoglo

4 komentara:

  1. Posebno me se dojmio mladi harmonikash s mikrofonijom koji je kasnije vjerovatno posluzhio kao striper, divna fotka!

    OdgovoriIzbriši
  2. pa čini mi se da ste se odlično zabavile, bez obzira na duugo planiranje :)
    čim je harmonika tu, znači da je bilo dobro ;)

    D.

    OdgovoriIzbriši
  3. simpa torta hahaha
    http://mj-mischmasch.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo je planirati s kolegicama ovakve stvari, imate i ovdje super ponuda za razne proslave i događanja, između ostalog i djevojačku večer :)

    OdgovoriIzbriši