subota, 1. rujna 2012.

S-dress by Lana Biondić


Lana Biondić je izbacila novu kampanju za jesen/zimu 2012./2013 koja me je naprosto oduševila, a vjerujem i većinu žena. Jednostavne haljine koje izuzetno laskaju ženskoj figuri, ne-boje crna i bijela za apsolutno sve prigode. Što Lana ima za reći o novoj kolekciji pročitajte niže...

"Na obostrano zadovoljstvo modni brand S-dress postao je 'najbolja prijateljica' mnogim Hrvaticama, i to iz više razloga: vratio im je samopouzdanje naspram siluete, laska njihovoj senzualnosti i bon-ton seksipilu, u njima se izgleda lijepo i ženstveno, komplimenti dolaze sa svih strana. Haljine imaju cijenu od kojih ne boli glava, u tkanini koja diše i daje svježinu, pruža nesputane kretnje kao u drugoj koži, a u dinamičnim ritmovima životnih i poslovnih obaveza i putovanja, toliko su jednostavne za održavanje jer možete ih baciti u perilicu, a osuše se za tren, "zrolate" je i ubacite u svaku torbu i nikada, ali baš nikada - niste zgužvane.", prenosi Buro247.



"Presretna sam i preponosna što imamo preko stotinu predbilježbi za novu kolekciju koja je upravo lansirana jer je puno zainteresiranih nažalost ostalo bez svog omiljenog modela, pa su se sada požurile, a s obzirom da su nam sve kolekcije količinski limitirane mislim da će ovaj puta potražnja biti i veća. Stoga ćemo prednost dati ženama koje su već kupile prvu kolekciju S-dressa te time ušle na nas VIP popis klijenata.", ističe Lana.




"Moja kolekcija za hrvatsko tržište za sezonu jesen/zima biti će koncipirana na novih pet modela i tri nova iznenađenja, zatim LWD limited kolekcija u svega par modela te varijacijama u tri boje kojima obilježavamo tu kolekciju. Mislim da ćemo ponoviti i dva bestsellera iz prve kolekcije, ali u bojama."

Fotografije potpisuje Marko Grubišić, za božanstevni make-up je zaslužan Saša Joković, a model je predivna Nikolina Rak.

izvor: www.buro247.hr

xx, A

2 komentara:

  1. zaista predivna kolekcija! oduševljena sam haljinama :) Dora

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja si omiljena blogerka definitivno! <3
    Pogledaj i moj blog http://vanjadjokic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši