ponedjeljak, 1. listopada 2012.

Modna jesen

Kako smo zakoračili u meni najdraži listopad tako nam se sve više približavaju vodeći modni događaji u Hrvatskoj.

Prvi na redu je Dove Fashion.hr koji se ovoga puta održava u bivšoj tvornici Gredelj u čak četiri revijalna dana (10.-13.10.).
"Svoje modne vizije za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2013. predstaviti će eminentni hrvatski dizajneri - Branka Donassy, Igor Galaš, Ivan Alduk, eNVy room, Ana Maria Ricov, Martina Felja, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivica Skoko i Ivana Popović.
Aleksandra Dojčinović dizajnirati će posebnu reviju za Dove, a kreativni tim FASHION.HR-a na pistu dovodi i renomirane goste iz regije koji će se premijerno predstaviti domaćoj modnoj publici.", prenosi modni portal www.fashion.hr.

Kampanju za nadolazeću sezonu osmislio je kreativni i iznimno talentirani dvojac Decker & Kutić, za make up je zaslužan Saša Joković, a model je "kameleonka" Tatjana Šarić.





Cro A Porter, pionir u pokretanju i podizanju mode na višu razinu na ovim prostorima, slavi XX. jubilarnu sezonu, pa tim povodom traje nevjerojatna 22 dana! Dakle od 29.09. do 20.10. mnogi ljubitelji mode imat će priliku uživati u modnim poslasticama kao što su izložbe retrospektive hrvatskih dizajnera, te tri dana (18.-20.10.) predstavljanja kolekcija vrhunskih hrvatskih modnih dizajnera u Westgate-u.

"Koincidencija ili igra sudbine, no ovosezonski projekt kojim Cro A Porter slavi svoju desetu godinu, odvija se u vrijeme kada cijeli svijet sa iščekivanjem čeka trenutak koji su predvidjeli kalendari drevnih civilizacija, a govori o završetku jednog i početku novog doba. O tome govori i ovosezonska kampanja projekta, radnog naslova FAITH. Faith ili nada, svijetlo je koje se nikada ne smije ugasiti, nada je ono što će nas izvesti na pravi put, pomoći da preživimo svaku nedaću i vjerujemo u nove početke i sretne završetke. S čak dva zaštitna lica,nova kampanja jednostavno oduzima dah! Majstorski potpis Mladena Šarića, još jednom je postavio estetsku ljestvicu nedostižno visoko, te kreirao fotografiju koja će dostojno obilježiti naših prvih dvadeset sezona!!!", prenosi www.cro-a-porter.hr.




Vjerujem da svi ljubitelji mode, baš kao i ja, ove modne dane s nestrpljenjem iščekuju! Neopisivo me zanima što su nam dizajneri pripremili...:)

xx, A

Nema komentara:

Objavi komentar