utorak, 18. prosinca 2012.

DAMIEN’S CANDLES




Mladi dizajner Damjan Jacić dodao je tradicionalnom obrtu dizajnerski potpis i krenuo u kreiranje unikatnih svijeća. Odlučio je stvoriti prepoznatljivi brend dizajnerskih svijeća koje karakterizira inovativan i minimalistički dizajn.

Prva kolekcija svijeća koju Damjan predstavlja je Signature Line. U toj kolekciji najviše se ističu svijeće rebrastih struktura, a svi modeli mogu se naći u različitim veličinama.


 
„Proizvodnja svijeća dugogodišnji je obrt moje obitelji, te sam odlučio tom tradicionalnom obrtu dati jedan dizajnerski potpis. Želja mi je bila stvoriti kolekciju svijeća koja ima svoje temlje u modernoj arhitekturi i minimialističnom dizajnu. Svijeće kao oblik dizajnerskog izražavanja su vrlo zakinute za estetiku i najčešće se svode na mirisne čaše, stoga sam htio napraviti nešto što ima dizajn, nešto novo, drugačije. U planu je puno noviteta unutar brenda, u vidu različitih modela, limited kolekcija te naravno i mirisnih svijeća.“, izjavio je Damjan Jacić.



Damien's Candles mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dizajnholik i MSU, te na Fejsu http://www.facebook.com/Damiens.Candles

xx, A

Nema komentara:

Objavi komentar