petak, 18. siječnja 2013.

eNVy room kolekcija vjenčanica - za past u nesvijest!


 Ne znam jeste li već vidjeli, ali hrvatski modni brend eNVy room je izbacio novu kolekciju vjenčanica. Toliko su lijepe, ženstvene i romantične da ne mogu prestati buljiti u njih. 
Uvijek odlični Šime Eškinja je jako lijepo dočarao ono što su dečki kreirali, a i prekrasna Ana Maria Cajner te glumac Rade Radolović su doprinijeli cijeloj atmosferi old school fotografije.




 Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost.




„Atmosfera na snimanju je bila opuštena, ali i urnebesna.
Sa Šimom smo već do sada radili nekoliko puta s odličanim rezultatima, pa smo i ovaj put željeli njegov rukopis i senzibilitet na našoj kampanji.", kažu dečki. 




Za božanstveni make up je zaslužna Sanja Agić, stajling je odradila Ana Krpan, a kosu Draška Topić i Irena Ružić. Za retro scenografiju je poslužio čaroban ambijent hotela Esplanade.




Love, A

p.s. baš dobro da se udajem ove godine ;)

4 komentara:

  1. Ajme ne znam koja vjenčanica mi je ljepša! *_* Prepreprekrasne! Dečki su još jednom potvrdili da su najbolji hrvatski dizajneri :)

    OdgovoriIzbriši
  2. predivne predivne neznam šta bi rekla!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. jel da? nevjerojatno lijepe. savršene. i da biram, teško bi bilo odabrati jednu...

    OdgovoriIzbriši
  4. Fotke su fantastične, a haljine zaista ne treba posebno komentirati! Divne! Ne znam koju bih odabrala, da imam tu sreću pa da biram... Ilina

    OdgovoriIzbriši