ponedjeljak, 18. veljače 2013.

Iggy - škrinja blaga u centru Zagreba



U samom centru Zagreba, točnije u Varšavskoj ulici, smjestio se neodoljivi koncept butik Iggy. Osim šarmantnog uređenja samog prostora, Iggy nudi raznoliku ponudu isključivo hrvatskih dizajnera. 



Anamarija Asanovović, Buried Clothes, Sexy Plexy, CLR torbe, Iggy, Grupa vile, Lamperaj, mammii, Le prase, SOEL by Sonja Lamut, Tuesday paranoia, WGW, Woodoir, Druid, i još mnoga druga dizajnerska imena, čine ponudu zaista zanimljivom i jedinstvenom. Plan vlasnice je da se ta ponuda iz sezone u sezonu mijenja i širi, jednako kao i sam interijer, što čini cijelu priču još privlačnijom.




Simpatična vlasnica Igrajna Vargek kaže da je ovim projektom ostvarila dugogodišnji san, te će djelovati u smjeru da Iggy preraste u nešto više od prodajnog prostora. Mjesto koje će okupljati umjetnike, zaljubljenike u modu, dizajnere, glazbenike i sve one mlade, kreativne ljude koji imaju što pokazati.



Jedini je problem, kada ste u jednom takvom prostoru, što odabrati. Posebno je to teško kada ste horoskopska Vaga, no srećom, dogodila se ljubav, i to s mammii narukvicom koja će trajati jako dugo. :)













foto: A.D.
Zagreb 02/13

Iggy, osim u Varšavskoj, možete pronaći i na Fejsu https://www.facebook.com/Iggystore?fref=ts


Love, A

2 komentara: