subota, 28. rujna 2013.

SAVE THE DATE: Cro-A-Porter 23.-26.10.2013.


Ususret 22. sezoni Schwarzkopf Cro A Porter-a, uvijek iščekivana najavna kampanja - i ove sezone ponovno stvara snažne emocije, ruši tabue i postavlja mnoga pitanja.
Središte kampanje je žena i njena bezvremenska ljepota u kontekstu koji njeguje osobnost i individualnost te traži istinske vrijednosti u pristupu ljepoti. 

Ovosezonsku kampanju krase tri žene koje su izabrane zbog svoje specifične životne priče, netipičnog izgleda i stava prema svakodnevici:


Valentina (19) polako i uspješno gradi karijeru modela. Zbog svog prozirnog tena, crvene kose i pjegica, ljubimica je modnih urednika. Svakako netipična ljepotica izražene osobnosti, trenutno radi  u Londonu gdje joj predviđaju uspješnu karijeru;


Iris (33) najdugovječnije je lice na pistama Schwarzkopf Cro A Porter-a. Iako je poznato je da modeli najčešće vrlo rano završavaju karijeru na pistama, Iris ravnopravno korača s nekad upola mlađim kolegicama. Kraljica je domaćih modnih pista,  svoju svježinu održava sportskim načinom života te je besprijekoran uzor svim ženama na pragu zrelosti;


Zvončica (56) se bavi modelingom već 40 godina, no još uvijek u posao unosi svježinu i modno zanimljiv, specifičan izgled. Individualnost i čuvanje vlastite osobnosti je ono što Zvončica stavlja u prvi plan kada je upitate za savjet čemu zahvaljuje svoju dugovječnost u poslu.





xx, A

Nema komentara:

Objavi komentar