nedjelja, 27. listopada 2013.

Schwarzkopf Cro - A - Porter jesen/zima 2013./2014.

Netom završeni 22. Cro - A - Porter bio je i više nego plodan. Iznjedrio je sjajne revije dizajnera koje već znamo i volimo, ali i nekih mladih, novih imena koji su učvrstili svoju poziciju na domaćem modnom nebu, te pokazali da su tu da ostanu. U galeriji su revije koje su me osvojile i za koje smatram da su izvrstan spoj kvalitete, dizajna i onog nečeg što se ne da naučiti iz knjiga.

JET LAG - i ove sezone dizajnira odjeću za mlade, urbane i zaposlene ljude koji prije svega traže udobnost, ali žele biti primjećeni. Odlični komadi za svaki dan!

Manuel Maligec - jedan od najtalentiranijih mladih dizajnera i ovoga puta nas nije ostavio ravnodušnim. Mani žena je sve ono što žena 21.stoljeća mora biti - samouvjerena, snažna i seksi! 

Matija Vuica - nas je i ovoga puta počastila bajkom, koja te na tren odvede daleko, daleko od stvarnosti i hvala joj na tome. Dosljedna svom potpisu Matija je i ovoga puta pokazala raskošne, stvorene za scenu i svečane trenutke, toalete, koje bi svaka žena poželjela u svom ormaru.

Hippy Garden putena, seksi božica je vječna inspiracija dizajnerice Đurđice Vorkapić, no i dosljednost vrhunskoj kvaliteti, što je pokazala i u ovoj kolekciji.

Anamarija Asanović - sviđa mi se spoj različitih uzoraka, jakih boja i ženstvenih krojeva. Razigrana, lepšava i stilski dotjerana kolekcija je pun pogodak!

Etna Maar - ono što cijenim kod Andrijane, iz sezone u sezonu, je predanost svojoj viziji i beskompromisna kvaliteta. Rado bih jedan od ovih vječnih komada vidjela u svom ormaru.

Arileo - ove sezone očito prevladava crno bijela kombinacija među našim dizajnerima, ali Arileo to radi baš kako treba, uz dozu elegancije, odmjerenosti i klasike.

Teo Perić za MAK - iz sezone u sezonu me oduševljavaju Teove revije i s nestrpljenjem ih isčekujem. On jednostavno zna što žene žele i što ih čini nepogrešivo ženstvenim, a u ovoj kolekciji to čini pastelnim tonovima, mekim, toplim materijalima, te krojevima koji suptilno ističu liniju ženskog tijela.

SOEL by Sonja Lamut - nije tajna da se SOEL i ja volimo već dugo. Nevjerojatno talentirana i nepogrešivo svoja Sonja me je i ovaj put oduševila. Jednostavne linije, udobnost, vuna, te šik kape koje su stavile točku na i, Sonjina je vizija za nadolazeću zimu. Klasika s pomakom je ono u čemu se i ja vidim ovu zimu ;)

Twins by Begović & Štimac - mladi, talentirani dečki koji su na početku svog dizajnerskog puta još uvijek istražuju beskonačne modne igre s materijalima, formama, krojevima, teksturama, no pokazuju jako veliki potencijal, te razigranost i sklonost riziku što je toliko potrebno našoj modnoj sceni

Zigman - za kraj CAP-a Zigman je priredio opsežnu kolekciju inspiriranu renesansom. U prvom planu je, i ovoga puta, seksi, samouvjerena žena koja zna što hoće i uvijek teži biti posebna i drugačija

izvor: www.cro-a-porter.hr

xx, A

1 komentar:

  1. Ah taj Hippy Garden, oduvijek je toliko divan! Veselim se jednom kad završim faks, i budem imala svog novca, nabaviti si nešto njihovo ^^ Divni su, a nije ni Anamarija loša, sviđaju mi se boje i materijali! Super =)

    http://davrilpoisson.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši