ponedjeljak, 4. studenoga 2013.

Fall file: TRČANJE u zimskim uvjetima



Dolaskom zime ne moramo prestati s trčanjem. Suvremena tehnologija i napredna istraživanja nam omogućuju opremu koja trčanje u zimskim mjesecima, te vremenskim nepogodama koje idu uz to, čini podnošljivim. Nepropusni materijali, najudobnija podrška stopalima, refletirajući elementi, fina vuna koja upija znoj i trenutno ga suši, tzv. DRI-FIT tehnologijom, su nevjerojatan spoj koji daju vjetar u leđa i pri najtežim vremenskim uvjetima. Sloboda koju osjećam kada trčim sada može trajati tokom cijele godine, a sjajna Nike podrška me čini sretnim trkačem! 















Sva oprema je Nike Stay Protected From The Elements




xx, A

p.s. Sve proizvode u postu možete pronaći u Nike-ovom dućanu u Ilici 10, Zagreb, a više informacija o opremi možete saznati ovdje http://nikeinc.com/news/stay-protected-from-the-elements-in-nike-s-winter-running-gear

p.p.s. Svi koje zanima trčanje i žele se učlaniti u Nike +Run klub sve informacije mogu dobiti ovdje  https://www.facebook.com/NikeRunningHrvatska?fref=ts

2 komentara:

  1. ja cu riknut..sorry inace ti je super blog ali ovo je..pa smjesno totalno..vidi se da trcis skoro pa nikad..po razgibavanju, po svemu :)
    ali ajde..kjut..

    OdgovoriIzbriši
  2. čak volim dobiti konstruktivnu kritiku, ali ovo to nije. ovo nije post, a ni blog o profi trčanju, pa tako ni moje rastezanje koje radim uvijek random kako mi dođe i za skupinu mišića za koju mislim da će joj goditi. trčim godinama na tom istom nasipu, jer živim u blizini, ali samo rekreativno. naime, rado bih ti rekla kako samo sjedim na kauču i jedem pizzu i imam ovakvu liniju, no nažalost nije tako. iza 25te se moraš maaalo potruditi da ju sačuvaš, pa je trčanje, pored dugih tjelesnih aktivnosti kojima se bavim, za mene, liniju, a i zdravlje nužno. vjerovala ili ne, ništa ne pada s neba. možda ne trčim pravilno(što je uopće pravilno trčanje?), ne istežem se kako treba?!, ali trčim i osjećam se dobro, a i moje tijelo, ma što ti mislila o tome ;)

    OdgovoriIzbriši