ponedjeljak, 30. travnja 2012.

Barbie ROCKS by Zvonimir Franić

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz djetinjstva koja već godinama predstavlja ideal ljepote, oživjela je na licima i kosi voditeljice Antonije Stupar i pjevačice Pamele Ramljak u kampanji Barbie ROCKS by Franić.






U ulozi Barbika obje su se djevojke, kaže Zvonimir, izvrsno snašle. „Htjeli smo u kampanji koja će obilježiti početak moga samostalnoga rada donijeti u Hrvatsku novi trend koji se već udomaćio na stranom tržištu, ali uz osobni pečat i dvije snažne žene iz različitih branši javnoga života“, objasnio je Zvonimir i dodao: „U svakoj ženi, ma čime se ona bavila, kakvi god bili njeni interesi i pogledi na svijet, skriven je ideal Barbike. Sve što treba je nagovoriti tu prekrasnu lutkicu da izađe na vidjelo. A u salonu „F“, sve se Barbike osjećaju sigurno.“

Za odlične fotke je bio zadužen Goran Matijašec, a predivan make-up potpisuje Žana Kožul. 

Više detalja možete pronaći na http://www.facebook.com/ZvonimirFranic.hairstylist, te u Maksimirskoj 41 u salonu. Uživajte u prazniku sutra! 





xx, A

1 komentar: