četvrtak, 27. rujna 2012.

Cozy & Free

Nedavno sam otkrila Nike LunarEclipse tenisice u koje se jednostavno zaljubiš bez obzira jesi li sportski tip ili nisi. Kul dizajn, fora kombinacija boja, nevjerojatna udobnost i ono najvažnije - lagane su kao pero. Stanu u torbu i neprocjenjive su dok jurim po fitinzima, sastancima ili trčim na nasipu, a po novom, i dubrovačkim beskonačnim skalinama. :)







majica: Nike, vesta: Kling, suknja: Kling, naočale: Prada, tenisice: Nike LunarEclipse
foto: T.G.  Kupari 09/12

Kao ljubiteljica trčanja drago mi je da mogu podržati drugi po redu We Run Zagreb. Utrka se održava na jarunskom jezeru 29.09.2012. u 17.30h.
Iza utrke slijedi after party na kojem nastupa Jamie Reynolds iz Klaxonsa, a kao predgrupa Nipplepeople.



Sve informacije vezane za Nike We Run Zagreb možete pronaći ovdje www.werun.hr ili jednostavno ako kliknete na naslov posta!

Love, A

Broj komentara: 5:

  1. Odlične su tenisice, sviđaju mi se ovi fluo detalji :) i fora si ih iskombinirala sa suknjicom! ja sam nedavno kupila Nike FreeRun 2.0 tenisice, isto sam o-du-še-vlje-na!! lagane, savršeno je hodati, trčati u njima! Zna taj Nike što je dobro! :)) Dora

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, super su. Ja sam prezadovoljna. Odlično je što stalno razvijaju materijale i tehnologiju i nevjerojatno je, zapravo, koliko su te stvari otišle daleko!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super fotke i cijela kombinacija! Tvoj blog, novo lijepo otkriće! Dođem opet! Pozzzzzz, Alex

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične su mi nike patike, a odlična kombinacija prostora i slikanja, stvarno super.

    OdgovoriIzbriši