ponedjeljak, 3. lipnja 2013.

eNVy room vjenčanice proljeće/ljeto 2013.

Novom kolekcijom vjenčanica eNVy room nas vodi u tihi svijet romantične fotografije cijenjenog Šime Eškinje. Lunu Valas vidjeli smo u ovosezonskoj kampanji za kolekciju proljeće/ljeto 2013, dok je internacionalna manekenska nada Ana Maria Cajner ponovno utjelovila idealnu eNVy room mladenku.
Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Salon Teuta, styling Lea Krpan, dok je lokacija snimanja Podstrana pokraj Splita. 




Nova eNVy room kolekcija vjenčanica, kako kažu dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, ponovno je dominantno izrađena od finih 3D čipki. Novost je svakako vjenčani model s čipkanim hlačama. Linija je damska i senzualna s daškom retra, koja priziva eleganciju prošlih vremena u kojima se naglasak stavljao na ljepotu i senzualnost žene.  eNVy room mladenka nježno pokazuje svoje ženstvene strane kroz gola leđa, istaknuti struk i decentni dekolte. 














Dizajneri iz eNVy rooma i ovog puta naglašavaju kako su izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica u mnobrojnim salonima.

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici www.envyroom.com, službenoj Facebook stranici (http://www.facebook.com/eNVyroom.hr) ili na službenom Instagram profilu (http://www.oninstagram.com/envyroom).

xx, A

3 komentara:

  1. prelepe slike!predposlednja slike, predobraaaaa!

    http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme slika, bas neuobicajene za vjencanice. Predivne su.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slike su stvarno predivne a njihov dizajn jako volim :)
    sve pohvale :)

    OdgovoriIzbriši