Sastojci:
- tjestenina penne (ili po izboru)
- maslinovo ulje
- 3 jaja tvrdo kuhana
- rikula
- panceta
- grana padano
- ocat
- malo soli (ja koristim himalajsku) i malo papra
- šparoge
Stavite kuhati jaja, zatim i tjesteninu u vodi koju ste blago posolili i dodali par kapi ulja. Šparoge narežete na trake do tvrdog dijela, te blanširate (max 5min). Procijedite i ostavite sa strane. Pancetu narežete na tanke trake. Kada je sve kuhano, jaja ogulite i narežete na kolutove, te pomiješate s ostalim sastojcima (rikula, tjestenina, panceta, šparoge) dodate maslinovo ulje, ocat, sol i papar po želji, te sve dobro promiješate. Na kraju naribate grana padano. Eto, dobar tek!
xx, A
fino!
OdgovoriIzbrišisuper izgleda, morat cu probat jer stvarno više nemam ideje kako ih spremat <3
OdgovoriIzbriši