četvrtak, 8. studenoga 2012.

Chanel + Buro 24/7 shoot

Evo kako je proteklo meni jedno od dražih snimanja u Hrvatskoj. Dakle, Chanel za Buro 247 je bio pun pogodak, ekipa za poželjeti, a rezulat više nego sjajan. Chanel svijet je čaroban i bilo je pravo zadovoljstvo odlutati na jedan dan u tu čaroliju.











"Taj je dan sve bilo u znaku dvostrukog C, a ambijent u kojem smo započeli snimanje, u najljepšem zagrebačkom hotelu Esplanade i Laduree, makaroni za doručak dodatno su pridonijeli sjajnoj atmosferi. "Okružena sam timom vrhunskih stručnjaka pa je priprema (šminkanje, manikura, friziranje, styling, biranje lokacija i slaganje kadrova i odijevanje) protekla izuzetno ugodno", izjavila je Anita, naša it-girl trenutka, naša Chanel muza barem na jedan dan. Ali, kako se kaže: jednom Chanel, uvijek Chanel, pa nema sumnje da će ona to i ostati.", kaže divna Sanja Muzaferija, a ja joj želim vjerovati. :)




izvor: www.buro247.hr

Tekst, kreativno vodstvo i styling: Sanja Muzaferija  
Fotografija: Jelena Balić 
Make up: Saša Joković@Chanel 
Kosa: Martin Posavec@Ruža 
Nokti: Matea Grgec@Ruža 
Model: Anita Dujić 
Chanel PR: Virginie Couffon


Love, A

3 komentara:

  1. odlično izgledaš ;)
    ruž mi je savršen.

    featuringfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. probala sam rekreirati ovaj ruz i jednostavno nisam uspila. u cemu je tajna... ruz teboje u Chanel kolekciji ne postoji, znaci postignuta boja ne napravljena s olovkom... i dalje??? sama olovka me nije zadovoljila..

    OdgovoriIzbriši