utorak, 14. veljače 2012.

ELFS: graficizam i printovi su glavne odrednice nove kolekcije


Prije početka centralnih modnih događanja ove sezone odlučila sam popričati sa meni najdražim dizajnerima. Ovaj put je to dvojac Elfs - dečki koji iza sebe imaju jak, i na tržištu prepoznatljiv, brend, najveće hrvatske zvijezde promoviraju njihovu odjeću, a njihov dućan u Amruševoj modni je hram u koji hodočaste horde mladih curki koje žele biti kul. Što nam dečki pripremaju za nadolazeću sezonu i gdje se vide za 10godina pročitajte u mini intervjuu.

Love,

A






Kako ste se vas dvojica upoznali i kako je započela zajednička suradnja?
Upoznali smo se na prijemnom za fakultet. Suradnja je započela nakon što smo vidjeli da imamo slične poglede na modu i estetiku. Zbližili su nas zajednički interesi.

Svaka vaša revija je mali show. Što vas inspirira, i je li teško nakon toliko uspješnih sezona biti originalan, svjež i zanimljiv?
Inspiriraju nas stvari i pojave iz našeg okruženja koje vrlo često nisu u prvom planu, podcijenjene su ili zaboravljene, svojim kolekcijama im odajemo 'hommage', često ih vraćamo iz zaborava ili im pak dajemo šansu da ih ljudi dožive na neki novi način. Trudimo se uvijek biti drugačiji, donijeti novu energiju na scenu, no pozitivnost i optimizam su prepoznatljivost elfs-a.

Jednom davno ste izjavili da ne radite zbog love. Stojite li i danas iza te izjave?
Ne sjećamo se te izjave, hahahaha

Možete li otkriti neki detalj o tome kako će izgledati nova kolekcija za proljeće/ljeto?
Nakon prošle crne kolekcije zaželjeli smo se boja. Prepoznatljivi graficizam i printovi su glavne odrednice kolekcije, riječ je o svježoj 'high street' kolekciji. 

Po vama, koji su IT komadi ovo proljeće? 
Elfs trenirke.

Gdje vidite ELFS za 10 godina?
Da nam ide proricanje budućnosti imali bi svoju emisiju na nekoj komercijalnoj televiziji hahaha. Voljeli bismo da za deset godina Elfs bude prepoznatljiv i popularan brand u regiji s lancem trgovina.















4 komentara:

  1. ajme kako si zgodna! stoji ti elfs :)
    super su mi oni.. i svaku njihovu haljinicu koju sam ikad vidjela na Rozgi ja bi htjela :))

    inwithdnew.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala ti puno Majo! ELFSi su super, i ja ih volim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. jao, obožavam Elfse! još kad bi koja njihova haljinica bila u mom ormaru...uf! stvarno su genijalni :)
    i slažem se s Majom, super ti stoje njihove stvarčice :)
    u našem najdražem vintage dućanu, Uličnom ormaru, prije par mjeseci održavala se humanitarna akcija za djecu leptire, pa su neke hrv. zvijezde donirale svoje haljine..Rozga je poklonila svoju Elfs haljinu-minicu s ljubičastim šljokicama i moooorale smo ju isprobati! napravile smo i post o tome pa baci pogled!

    xo, Dora

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post, kolekcija se čini odličnom, Nadam se da ću imati prilike nositi jednom ELFS. Gdje se njihove stvari mogu kupiti, ima li trgovina možda u Osijeku? nike trenirke

    OdgovoriIzbriši